Blog

Perquè fer les tasques dues vegades? Integra la teva botiga electrònica amb el teu ERP amb VentaPro.

        14/07/2017

Les plataformes de comerç electrònic cada dia són més populars: els clients ja han perdut la por a les compres per Internet. Tot i així, aquestes plataformes com ara PrestaShop no abasten totes les necessitats de gestió logística, distribució, inventari, enviaments, factures i comptabilitat. És per això que l' ús d'un ERP o programari de gestió es torna imprescindible. I millor encara si podem controlar la botiga electrònica des d'aquest ERP.

Llegir Més

PrestaShop: Crea la teva botiga amb la millor plataforma ecommerce del mercat i sincronitza-la amb el teu ERP.

        26/06/2017

Cada vegada són més les empreses que opten pel comerç electrònic com un canal de vendes fiable, segur i directe als seus clients. De fet, algunes fonts afirmen que 1 de 4 empreses tenen botiga a Internet. A més, 7 de cada 10 e-commerce utilitzen PrestaShop com a programari per a implementar-la, constituint-se com a líder indiscutible (font: SoftDoit). És una plataforma e-commerce amb més de 250.000 botigues online a tot el món i està considerada com la millor eina per crear portals de comerç electrònic.

Evita duplicitat de dades i tasques innecessàries gestionant PrestaShop al 100% des del teu ERP amb VentaPro.  Cal mantenir actualitzada la teva botiga en línia i processar les comandes generades, a través d'una sincronització automàtica entre el teu ERP i l’ecommerce. T'evitarà feina innecessària.

Llegir Més

Jordi al MON A RAC1 avisa de la necessitat de invertir en Ciberseguretat

        09/06/2017

En aquest link pots escoltar al Jordi Basté al Món a RAC1 parlant de Ciberseguretat. “La guerra del segle XXI son els ciberatacs. Segons el Institut Espanyol de Ciberseguretat (IEC), el 19% dels atacs de tot l’estat es produeixen a Catalunya”.

Llegir Més

Sis consells per evitar ser afectat pel següent ciberatac

        01/06/2017

Ja han passat caris dies des de l'atac del virus WannaCry que va infectar milers d'ordinadors en empreses de desenes de països. Empreses com Renault van paralitzar la seva producció en diverses plantes a causa del virus, i els perjudicis econòmics són enormes. 

Si fins ara no ho havies fet, ara és el moment de revisar la seguretat de la teva empresa. La progressiva sofisticació dels virus obliga a mantenir-se sempre en guàrdia, els sistemes que fins ara eren segurs pot ser que no ho siguin per a la següent generació de ransomware.

Llegir Més

Toma nota de qué es el SII y cómo funciona para efectuar tus declaraciones de IVA

        01/06/2017

Prepárate para el SII , un nuevo sistema de comunicación entre los sujetos pasivos y la AEAT que permite suministrar de forma casi inmediata, por medios electrónicos, los registros de facturación. Entrará en vigor a partir del julio de 2017.

Llegir Més

Millora la comunicació amb els teus clients amb una extranet, el teu despatx professional obert les 24 hores al dia.

        24/05/2017

Si tens un despatx professional, apropa’l als teus clients amb una zona web privada i optimitza el teu negoci.

Les extranet permeten obrir la teva oficina 24h al dia, reduint enormement, el cost en recursos i garantint el compliment de la LOPD i LSSI. Dóna valor a la teva web oferint als clients un entorn senzill que permeti fer tràmits i gestions administratives online, que et permetrà optimitzar temps i recursos a tu i als teus clients.

Llegir Més

Protegeix les teves dades d'atacs ransomware seguint les recomanacions de ciberseguretat de Inforber.

        16/05/2017

Tot el que necessites saber sobre el ciberatac que ha afectat milers d'ordinadors en desenes de països.

Recomanacions per evitar la pèrdua de dades, de temps i de diners en la teva empresa. I, si encara dubtes, posa't en mans del nostre servei tècnic.

Llegir Més

6 motius per saber si necessites nova web corporativa

        05/01/2017

Hi ha moltes i molt bones raons per a que la teva empresa tingui un nou disseny web per la seva site: per fer un rebranding (potenciar la imatge de marca aprofitant un canvi), passar-se a un nou Gestor de Continguts (CMS) que et permeti modificar-la fàcilment, per millorar els resultats en quant a visites, etc., perquè els usuaris la veuen antiquada...

Llegir Més

Ofereix confiança als teus visitants amb un certificat SSL per a la teva web o eCommerce.

        04/01/2017

No tots coneixem el certificat SSL, però tots ens hem fixat alguna vegada, quan entrem en una pàgina i veiem dalt a l'esquerra de la direcció web, que surt un cadenat de color verd. Al principi un no li dóna tanta importància, però amb el temps, quan comencem a veure més i més webs amb el cadenat verd ens comencem a preguntar quina funcionalitat té. Ens preguntem si seria interessant per a la nostra web, el seu cost i moltes preguntes més però, com ho desconeixem, ho deixem passar sense saber de la seva importància. I el fet és que els usuaris cada cop es troben més còmodes navegant en web segures, confient més quan entren les seves dades privades o de pagament. I això Google i els cercadors ho saben i també potencien el posicionament orgànic (SEO) d'aquestes pàgines.

Llegir Més

Les xarxes socials ja són el principal canal de màrqueting per a les petites empreses.

        19/12/2016

Les xarxes socials ja són el principal canal de màrqueting per a les petites empreses. Probablement a causa del seu baix cost (en comparació amb altres canals de màrqueting) ja que l'ús de les plataforma socials resulta ja natural per a qualsevol internauta, les pimes s'estan llançant a aprofitar tots els avantatges que Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram i altres xarxes els poden aportar.

Llegir Més