Blog

CRM para la gestión de marketing

        27/02/2018

Los tres principales objetivos de marketing son generar demanda, crear conciencia e identificación de marca y establecer relaciones rentables a largo plazo con los clientes.

Un software CRM puede ayudar, y mucho, a mejorar las actividades y crear mejores campañas de marketing a las empresas. Te contamos cuatro áreas claves que muestran por qué es tan útil esta herramienta.

Llegir Més

7 tàctiques de Màrqueting Digital per a la PIME

        26/02/2018

Tenir presència a la xarxa s'ha convertit, avui per avui, en imprescindible per a qualsevol empresa que vulgui fer créixer el seu negoci o simplement mantenir-lo. A més, afecta no només a les empreses de grans dimensions sinó també a les petites i mitjanes empreses. Precisament són aquestes les que, amb l'aplicació de bones tàctiques de màrqueting digital, poden obtenir un major retorn i efectivitat en les seves accions.

Llegir Més

Com treballar l’optimització SEO amb WordPress (Part 2)

        16/02/2018

Els elements d’optimització SEO en les pàgines web són fonamentals en el posicionament d’una pàgina web en els cercador de Google. A continuació mostrem alguns dels elementes a tenir en compte per treballar l’optimització SEO.

Llegir Més

Outsourcing: 7 avantatges d'externalitzar la gestió informàtica de la teva empresa.

        30/01/2018

Sovint, tan grans empreses com petites es plantegen l'opció d'externalitzar la gestió de serveis informàtics i de comunicació (TIC). És possible que les petites empreses no disposin de pressupost suficient per mantenir un departament de Sistemes dins a l'empresa, o que una empresa gran tingui a l'abast solucions constantment actualitzades que li permetin millorar la seva rendibilitat. El servei d'outsourcing informàtic pot aportar alguns beneficis i avantatges a totes les empreses, independentment de quin sigui la seva grandària.

Llegir Més

Un ERP mejora la eficiencia a las empresas. Te explicamos cómo.

        30/01/2018

Las empresas exploran constantemente nuevas formas para mejorar la eficiencia en sus operaciones, ya que funcionar de manera más eficiente les permite reducir en gastos y mejorar la rentabilidad de sus negocios. Es por eso que cada día son más las apuestan por la implementación de soluciones empresariales como el ERP (Enterprise Resource Planning), es decir, un Software de Gestión de Recursos Empresariales capaz de aportar mejoras en la productividad, en la forma de organización de trabajo a nivel interno, al impulsar la eficiencia en la empresa y por tanto conseguir ser más competitivos.

Llegir Més

El teu negoci està preparat pel nou Reglament de Protecció de Dades que entrarà en vigor el proper 25 de maig?

        12/01/2018

El GDPR (General Data Protection Regulation) de la UE, que reemplaça la Directiva de Protecció de Dades 95/46 / EC, ha estat dissenyat per a equiparar les lleis de protecció de dades a Europa, a més de permetre protegir els drets dels ciutadans de la UE referents al tractament de les seves dades personals.

Encara que les sancions pel seu incompliment podran arribar fins als 20 milions d'euros, al voltant del 56% de les empreses a Espanya no compleixen aquest reglament actualment.

Llegir Més

¿Cómo afrontar una retirada de productos del almacén. Tu empresa está preparada?

        21/12/2017

El aumento en las legislaciones relacionadas con la seguridad de los productos, y el mayor poder que éstas han otorgado a las agencias gubernamentales para intervenir en las operaciones de fabricantes y distribuidores, ha comportado que las empresas deban tener su cadena de suministros cada vez más preparadas para "emergencias" que puedan surgir, a fin de reducir al máximo los costes que puede suponer la devolución de producto defectuoso o que se haya exigido su retirada.

Llegir Més

Com treballar l’optimització SEO amb WordPress (Part 1)

        15/12/2017

L’optimització SEO en les pàgines web és un element fonamental per ajudar en el posicionament d’un lloc web en els cercadors de Google. Per fer-ho, però, cal tenir clar els processos per assegurar que estem fent un treball d’optimització correcte. WordPress ens ofereix moltes eines per fer-ho. En cas de dubtes, contacteu amb professionals: us orientaran.

Llegir Més

Final del suport a Office 2007 per part de Microsoft

        23/10/2017

Si ets usuari d'Office 2007 ens agradaria recordar-te que Office 2007 ha entrat en fi de vida des del passat 10 d'octubre. Totes les aplicacions d'Office 2007 seguiran funcionant, però, la teva empresa pot quedar exposada a greus riscos de seguretat potencialment nocius.

Llegir Més

Si la teva web està feta amb WordPress, pren mesures. Ara més que mai pot estar en perill.

        20/10/2017

WordPress és un CMS tan estès que això ha fet que es torni l'objectiu de molts hackers i atacants. A més, el fet de permetre instal·lar mòduls de tercers de manera molt fàcil, alguns no molt fiables ni segurs, permet que pugui ser fàcilment atacat. La quota de mercat de WordPress és tan alta que ara mateix hi ha molts malfactors buscant vulnerabilitats i fallades de seguretat. Això fa que en WordPress els problemes de seguretat apareguin moltíssim més ràpid que en altres plataformes i CMS, però també fa que haguem de ser molt estrictes amb la seguretat, ja que el mínim error o descuit pot provocar un forat no segur pel que poden atacar-nos.

Llegir Més